Persoonlijke coaching

Herken jij je in één van onderstaande stellingen of heb je een ander persoonlijk vraagstuk?

  • Ik sta voor een belangrijke beslissing, maar het lukt mij niet om een keuze te maken.
  • Ik heb veel nieuwe ideeën, maar het lukt mij niet om in beweging te komen.
  • Ik vind het lastig om mijn grenzen te herkennen en ze (optijd) aan te geven.
  • Ik vind het moeilijk om te zeggen wat ik vind of waar ik voor sta.
  • Ik zit vooral in mijn hoofd en kom lastig tot mijn gevoel.
  • Ik heb weinig zelfvertrouwen en vind het moeilijk om mijzelf te waarderen.
  • Ik raak steeds in dezelfde (gedrags/gevoelens) patronen en vind het moeilijk om tot ander gedrag of gevoel te komen.
  • Ik wil graag oefenen met ander gedrag; leiding geven en nemen, luisteren of assertiviteit.
  • Ik loop vast op één of meerdere gebieden in mijn leven en ik weet niet hoe dat komt.

Yudadó helpt je graag op weg zodat je weer energie en ruimte krijgt om jouw pad uit te stippelen en te bewandelen. Tijdens ervaringsgerichte coachsessies ga je aan de gang met jouw persoonlijke vraagstuk. De activiteiten met de hond doen vooral een beroep op persoonlijk voelen en ervaren. Het doel is om hierin weer een balans te vinden, zodat er ruimte en inzicht ontstaat voor nieuwe ontwikkelingen.

Het kan zijn dat tijdens de sessies activiteiten gedaan worden met mijn coachhond(en). Het kan ook zijn dat mijn coachhond(en) alleen maar aanwezig zijn. De sessies vinden plaats in mijn praktijk of in de natuur en zijn bedoeld voor kinderen en (jong)volwassenen. Kijk voor de tarieven op het tabblad tarieven. Heb je een WMO beschikking of beschikking uit de jeugdwet? Dan is het wellicht mogelijk om de beschikking in te zetten. Samen met de betrokken consulent vanuit de gemeente, zullen we de mogelijkheden bespreken. 

Wandel- en natuurcoaching

Yudadó biedt tevens persoonlijke wandel- en natuurcoaching aan. Dit kan onderdeel zijn van je persoonlijke traject, maar dit kan ook apart en op maat aangeboden worden.

Tijdens wandel- en natuurcoaching vraag ik je letterlijk om in beweging te komen. De 'term' spreekt eigenlijk al voor zich; "deze vorm wordt al wandelend in de natuur aangeboden". Hierbij wandelt één van mijn coachhonden met ons mee. Tijdens de wandeling worden aspecten uit de natuur actief ingezet. Natuuraspecten worden symbolisch en metaforisch ingezet. Er wordt een beroep gedaan op jouw contact met jezelf, de natuur en de hond. Als je wandelt kom je in beweging en door de stilte van de natuur om je heen, krijgt alles wat vast zit in je hoofd ook de ruimte om in beweging te komen. Deze wandeling werkt heel verhelderend en concreet.