Over Yudadó

Hoi! Welkom op de website van Yudadó! Leuk dat je er bent en interesse toont in Yudadó.

Yudadó is een kleinschalige (jeugdzorg)organisatie met een aanbod in diverse diensten binnen de jeugdwet, WMO en WLZ. 

Daarnaast kun je bij Yudadó terecht voor coaching trajecten gericht op persoonlijke ontwikkeling, teambuilding of teamontwikkeling.


Yudadó betekent 'helper' of 'helpen' en geeft deze betekenis vertaald vanuit het Papiaments. Deze taal wordt gesproken in Nederland en op de Nederlandse Antillen. Deze naam mag dan wel tropisch klinken maar de locatie van Yudadó vind je gewoon in de Betuwse boeren klein in Driel. De naam Yudadó is in 2015 bedacht toen de oprichtster van Yudadó recent terug gekeerd was van de Nederlandse Antillen. Zij wilde de warmte, het gevoel van welkom zijn, vrolijke, kleurrijke en positieve kijk op het leven van het eiland Curaçao vertalen in de visie van het bedrijf.

Yudadó is dus opgericht om te helpen en ondersteunen. Wij lopen graag een stukje samen op om stappen te zetten in psychosociale ontwikkeling van het kind, om het gezin te ondersteunen een stabiele thuishaven te zijn of bijvoorbeeld om weer een gevoel van veiligheid of zelfvertrouwen te kunnen ervaren. En dat in contact met de natuur, zichzelf en de dieren; zich welkom voelen.

Referenties

Lieve Tessa,

Sinds G bij jullie begeleiding en beweging met paarden krijgt, is hij met sprongen vooruit gegaan. Hij kijkt altijd uit naar bewegen met paarden en ook als hij naar het logeerweekend gaat. Hij komt opgeruimd thuis. Ook de begeleiding naar ons toe over G is super, echt toppie!

Groetjes, E. 

Wij ervaren de zorg van Tessa als heel prettig. B gaat met veel plezier naar haar toe. Tessa is lief voor B en begeleidt hem met humor. Voor ons als ouders is het heel fijn om de problemen die wij met B ervaren te kunnen bespreken. Tessa denkt goed mee en houdt rekening met ons gezin. Ze adviseert op een coachende manier wanneer wij daar om vragen. Wij vinden Tessa heel prettig in de omgang en bovenal heel kundig!  

SKJeugd kwaliteitsregister

SVB Erkend leerbedrijf

AAI Professional, level 3