Over Yudadó 

Hoi! Welkom op de website van Yudadó! Leuk dat je er bent en interesse toont in Yudadó. En wellicht bij deze je eerste stap hebt gezet in de uitstippeling van jouw nieuwe pad.

Yudadó betekent 'helper' of 'helpen'. Yudadó helpt je graag op weg om stappen te zetten in je persoonlijke ontwikkeling, je carrière, om keuzes te maken en kennis op te doen. Voor en over jezelf of wellicht samen met je team. We gaan samen op onderzoek uit om helder te krijgen wat er nodig is om weer energie te krijgen en ruimte te ervaren om tot ontwikkeling te komen.

Het traject wordt begeleid door Yudadó. Door middel van ervaringsgerichte trainings- of coachsessies waarbij je, samen met mijn coachhonden, gaat ervaren waar jouw krachten liggen. Je leert hoe je deze kunt inzetten in het dagelijks leven.

Ook kan gekozen worden voor natuurgerichte coachwandelingen. In contact met de natuur, jezelf en de dieren word je letterlijk in beweging gezet om jouw pad te bewandelen.

Wie ben ik?

Ik zal je wat meer over mijzelf en over Yudadó vertellen

Mijn naam is Tessa van Lith. In 2015 ben ik mijn eigen onderneming Yudadó gestart naast mijn partime baan in de volwassenen psychiatrie. In eerste instantie richtte Yudadó zich voornamelijk op het geven van begeleiding aan kinderen met een psychiatrische achtergrond. Tijdens deze trajecten heb ik regelmatig dieren ingezet om de ontwikkeling van de kinderen te stimuleren en daarnaast natuurlijk vooral voor het plezier in de omgang met dieren. 

Al van kinds af aan heb ik veel liefde en interesse voor dieren. Na een aantal jaar met mensen gewerkt te hebben, wilde ik graag meer met dieren werken. Het liefst een combinatie, omdat ik vanuit eigen ervaringen wist welke invloed dieren hebben op het welzijn van een mens. Ik maakte de keuze om mijn vaste baan op te zeggen en mij volledig te richten op mijn eigen onderneming Yudadó. Daarnaast volgde ik de opleiding tot Dog Assisted Coach. Samen met mijn hondjes ontdekken en leren. Ik vond het geweldig! Dat maakt dat ik vervolgens ook verdiepende cursussen ben gaan volgen waarbij de inzet van dieren (honden en paarden) van grote meerwaarde geldt. Ik blijf het geweldig vinden om mijzelf te ontwikkelen en nieuwe kennis op te doen. Tot op heden specialiseer ik mij voornamelijk in Hechting en Trauma van kinderen en volwassenen en wat mijn dieren kunnen bijdragen in specifieke vragen op het gebied van Hechting en Trauma.

Samenwerken met mijn gecertificeerde coachhonden Fedde en Ollie in de buitenlucht en in de natuur, maakt mijn werk geweldig!

Wees vrij om contact met mij op te nemen zodat we samen aan de slag kunnen.

Wil je meer lezen over mijn loopbaan, breng dan een bezoekje aan mijn LinkedIn-pagina.

Diensten Yudadó

Bent u een professional en wilt u een cliënt verwijzen naar Yudadó? Neem contact op middels het contactformulier. Yudadó is gecontracteerd met gemeentes die vallen binnen Midden Centraal Gelderland en Regio Rivierenland.

De diensten die Yudadó biedt: 

  • Algemene begeleiding
  • Specialistische begeleiding
  • Dagbesteding
  • Teamtraining/coaching