Jeugdbegeleiding

Naast training en coaching verzorgt Yudadó ook begeleiding aan kinderen op basis van een Persoonsgebonden Budget (PGB) of Zorg In Natura (ZIN) . De begeleiding die Yudadó biedt, wordt in verschillende vormen aangeboden. Hierbij wordt altijd gekeken naar de hulpvraag van het kind en het gezin. Voorbeelden van deze begeleiding zijn;

  • Logeeropvang (keuze uit twee weekenden per maand);
  • Specialistische begeleiding waarbij er aan specifieke doelen gewerkt wordt.

Voor wie?

Begeleiding op basis van PGB of ZIN is bedoeld voor kinderen van 4 t/m 17 jaar die te maken hebben met psychiatrische problematiek. Hierbij kun je denken aan: Hechtingsproblemen of Trauma, een stoornis in het autisme spectrum of AD(H)D. Daarnaast kan Yudadó ook ondersteuning of ontlasting bieden als daar thuis behoefte aan is. Yudadó streeft altijd naar maatwerk. Wanneer je toch een hulp- of zorgvraag bij Yudadó wil neerleggen die andere problematiek betreft, ben je natuurlijk van harte welkom. Yudadó bekijkt graag samen de mogelijkheden.

Training of Coaching met PGB of ZIN?

Wanneer je gebruik maakt van een PGB of ZIN indicatie, is het vaak ook mogelijk om dit budget in te zetten voor training of coaching. Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Regio

Yudadó heeft een contract met diverse gemeentes in regio centraal midden Gelderland en Rivierenland. 

Wachttijden

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.