Diensten 

"Honden zijn specialisten op het gebied van non-verbale communicatie. Het is daarom niet verwonderlijk dat zij vaak feilloos aanvoelen hoe je gemoedstoestand is en daarop reageren." 

Mijn honden die ik inzet tijdens de sessies zijn opgeleide en gecertificeerde honden door Pets4Care volgens internationale kwaliteitsstandaarden (PetPartners/ESAAT/IAHAIO). 

Coachen met honden

Bij Yudadó kunnen trajecten met honden gevolgd worden. Tijdens de intake worden de mogelijkheden besproken en aan de hand van jouw vraag wordt een traject uitgestippeld. 

Yudadó helpt je graag op weg om stappen te zetten in je persoonlijke ontwikkeling, om te ontdekken waar jouw krachten liggen en helder te krijgen wat daar voor nodig is. Met behulp van mijn coachhond(en) volg je een aantal sessies in mijn praktijk of in de natuur. De sessies bestaan uit ervaringsgerichte activiteiten samen met de hond. Hierbij kan het zijn dat je opdrachten met de hond uitvoert, maar het kan ook zijn dat de hond alleen maar aanwezig is.

Coachen met honden wordt ervaren als veilig en ervaringsgericht. Vooral veel doen en weinig praten! Honden zijn liefdevol, open, eerlijk en geven pure feedback. Honden hebben geen oordeel, je bent goed zoals je bent. Vaak wordt het (onbewuste) gedrag gespiegeld door de coachhond. De activiteiten met de hond(en) leiden tot ervaren, reflecteren en experimenteren. Je leert over jezelf (en anderen) door activiteiten met de hond uit te voeren en daarna gedachten, aannames, gedrag, gevoelens en patronen te verwerken. Dit kan je helpen om je bewust te worden van (onbewust) gedrag, houding en gevoel.