Het Team

Sanne Cleophas

Nadat ik afgelopen zomer ben afgestudeerd aan de PABO, volg ik op dit moment een master Orthopedagogiek aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Tijdens mijn opleiding aan de PABO heb ik ontdekt waar mijn interesse ligt; het bieden van individuele begeleiding aan kinderen die extra hulp nodig hebben. Daarnaast vind ik het ontzettend leuk om kinderen les te geven in de voltige sport. Inmiddels geef ik al acht jaar les aan kinderen en heb ik inmiddels ook mijn instructeursdiploma behaald. Zelf ben ik ook regelmatig op het paard te vinden zowel om te trainen als voor de wedstrijdsport voltige. 

Bij Yudadó richt ik mij voornamelijk op de groepsbegeleiding en vind ik het leuk om activiteiten te bedenken samen met de kinderen en de paarden.

Desiree van Groesen

Als afgestudeerd Diermanager heb ik mij tijdens mijn studie gespecialiseerd in het inzetten van dieren in de zorg. Na mijn studie ben ik, samen met mijn twee honden Lesko en Finn, begonnen aan de opleiding tot Dog Assisted Coach. Lesko en Finn zijn beiden in 2020 bij mij komen wonen. Ik heb Lesko leren kennen tijdens mijn werk in het dierenpension en Finn is recent als pup bij mij komen wonen. Zowel Lesko als Finn hebben mij ontzettend veel inzicht gegeven in wie ik ben en wat ik graag wil. Ik heb zelf mogen ervaren hoe waardevol zij kunnen zijn en ik hoop dat zij samen met mij net zo waardevol voor andere mensen kunnen zijn tijdens ons werk als Dog Assisted Coach en Co-coach. Zowel tijdens mijn werk als in mijn vrije tijd ben ik veel in de natuur te vinden. Ik maak graag lange wandelingen samen met Finn, Lesko en mijn pony Farley.

Bij Yudadó zal ik mij gaan richten op diverse taken, waaronder het ontwikkelen van diverse projecten, groepsbegeleidster op de kindergroep en als coach samen met mijn honden voor volwassenen en kinderen.

Sarah Willems

Werken met kinderen is een van mijn passies. Ik vind het dan ook erg interessant om meer te leren en ontdekken over de ontwikkeling van kinderen tijdens mijn werk bij Yudadó en tijdens mijn studie aan de PABO. Daarnaast geef ik graag gym- en turnlessen aan kinderen van diverse leeftijden. Hiervoor heb ik dan ook verschillende diploma's behaald. Ik houd ervan om lekker bezig te zijn en mij in te zetten voor de kinderen. Mijn doel is om ervoor te zorgen dat de kinderen plezier hebben. 

Bij Yudadó richt ik mij op de groepsbegeleiding van kinderen en diverse taken die daarbij komen kijken.