Het Team

Thamara van Aggelen

Na ruim 12 1/2 jaar als echo/röntgenlaborant in het ziekenhuis gewerkt te hebben was ik toe aan een nieuwe wandeling in mijn leven. Bij de afslag Yudadó heb ik de kans met beide handen aangepakt om hier mijn pad te vervolgen. Dichtbij de natuur, werken met kinderen, werken bij- en met dieren en werken met mensen die dichtbij mij staan. Mooier kan bijna niet...

Hoewel ik uit een compleet andere richting kom weet ik zeker dat ik de kinderen veel kan bieden door mijn levenservaring. Als moeder van 4 kinderen in de leeftijd van tiener tot jong volwassene ben ik al aardig geroutineerd in het "ritme" van een opgroeiend kind. De puntjes moeten nog wel op de "i " gezet worden, dit gaat gebeuren op de HAN. Hier volg ik momenteel een Associate Degree Sociaal Werk. Uiteraard heb ik de beste leermeesters achter mij staan hier bij Yudadó. Met zoveel specialisaties in huis blijft geen vraag onbeantwoord.

Op de vraag: " wat doe jij zoal buiten het werk om?" Volgt hier het antwoord:

Ik woon met mijn man en vier kinderen in een huis net buiten Heteren. We zijn nog druk bezig om er een mooi paleis van te maken en ik mag dan ook graag helpen bij het verbouwen. Verder rommel ik graag buiten en bij de paarden, ook wandelen met onze hond vind ik ontspannend. In de spaarzame tijd die dan nog over is teken ik graag interieurs.

Al met al omschrijf ik mijzelf als het type zit "bijna" nooit stil , maar kan goed luisteren.

Sanne ten Broek

Al van jongs af aan, wist ik dat ik met kinderen wilde werken. Vanaf het moment dat ik naast mijn studie als Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker begon met werken bij Yudadó werd dit voor mij bevestigd. Ik vind het mooi om kinderen te ondersteunen in hun ontwikkeling, die hier net wat extra hulp bij nodig hebben. Door de kinderen te blijven motiveren en uitdagen om nieuwe dingen te leren, ben ik trots wanneer de kinderen in kleine stapjes vooruitgaan.

Mij hobby's zijn: volleyballen, oppassen en op vakantie gaan. Sinds de recente verhuizing van Yudadó naar het buitengebied van Driel, probeer ik de kinderen op ieder ontwikkelingsgebied te stimuleren door gebruik te maken van natuurbeleving. Ik zie de kinderen groeien en genieten, wanneer ze in de natuur spelen. Door aan te sluiten op de wensen en behoeften van ieder kind, hoop ik ze een veilige omgeving te kunnen bieden, waarin ze zich op hun eigen tempo mogen ontwikkelen.

Ik hoop dit werk nog lang te mogen doen en de kinderen nog veel nieuwe ervaringen mee te kunnen geven! Bij Yudadó richt ik mij op het geven van groepsbegeleiding aan kinderen, met de taken die hierbij komen kijken.

Yanthe Oosthoek

Al van jongs af aan heb ik veel plezier in het omgaan met kinderen. Nadat ik mijn draai niet kon vinden in het werkveld waarin ik was afgestudeerd (Internationale Ontwikkelingssamenwerking), besloot ik begin 2021 aan een nieuwe opleiding te beginnen: Pedagogisch Educatief Professional. De combinatie tussen inzicht krijgen in de theorie van pedagogiek en de praktische kennis die ik bij Yudadó op doe, vind ik heel verrijkend.
Ik kijk iedere dag opnieuw naar wat de kinderen mij vertellen. Vanuit daar en door een liefdevolle, veilige en vertrouwde basis te creëren, onderzoek ik wat zij nodig hebben. Ik ben er trots op dat ik onderdeel mag zijn van deze kinderen en hun ontwikkeling. Het is prachtig om te zien wanneer zij daadwerkelijk groeien en bloeien.
Ik ben opgegroeid in Randwijk maar heb, na verschillende plekken in Nederland en daarbuiten, mijn draai in Zutphen gevonden. Hier woon ik samen met mijn vriend Wim. In mijn vrije tijd zing ik, rijd ik paard, wandel ik en ga ik graag op reis.  

Diana Crum

Samen met mijn man en mijn hond Floortje, woon ik in het rustige Randwijk. Dagelijks maken we wandelingen door de uiterwaarden waar we iedere keer weer nieuwe dingen ontdekken door onze zintuigen open te stellen. Ons huis in Randwijk is altijd een warme plek geweest voor twee kinderen die extra begeleiding behoeven. Zo hebben we 19 jaar lang een meisje mogen begeleiden met het syndroom van down en kwam er de laatste 10 jaar een jongen logeren met hechtingsproblematiek. Inmiddels zijn de kinderen volwassen en vliegen ze uit naar begeleid wonen.

De afgelopen 33 jaar ben ik werkzaam geweest als pedagogisch medewerker in de kinderopvang (0-13 jaar). In de kinderopvang heb ik diverse functies vervuld, van groepsleidster en teamcoördinator tot adjunct leidinggevende. Ik vind het heerlijk om kinderen te kunnen begeleiden binnen hun eigen mogelijkheden en ze het vertrouwen en de veiligheid te bieden om, in hun eigen tempo, te mogen groeien. Samen creatief bezig zijn, voorlezen, zingen of lekker buiten op avontuur gaan is wat ik graag doe om ontwikkeling op elk niveau te stimuleren. Als aanvulling op mijn cv heb ik in 2019 een opleiding tot kindercoach afgerond.

Ik ben opgegroeid met veel dieren en heb zelf ook menig pup, veulen of lam op de wereld mee helpen zetten de betovering die je dan voelt is magisch. Samen met mijn vader zat ik dan muisstil te kijken of alles goed ging, met de nodige spullen binnen handbereik voor het geval we konden helpen. Na afloop gingen we voldaan naar binnen en smeerde mijn moeder beschuit met muisjes om het nieuwe geluk te vieren. De afgelopen jaren heb ik ook op het gebied van dieren en energetisch coachen diverse opleidingen en cursussen afgerond. Voor mij waren dit prachtige en succesvolle ervaringen.

Bij Yudadó ga ik mij richten op groepsbegeleiding en kindercoaching.

Barbara Budimir

Na 10 gezellige jaren te hebben gewerkt in de horeca, ben ik opzoek gegaan naar een baan die meer past bij mijn studierichting. Nadat ik mijn studie psychologie aan de Radboud Universiteit heb afgerond, ben ik begonnen bij Yudadó als groeps- en individueel begeleider. Naast mijn werk, heb ik de master Gezondheidspsychologie aan de Radboud Universiteit Nijmegen afgerond.

Al van kinds af aan vind ik het leuk om te puzzelen. Door de jaren heen heb ik die hobby kunnen omvormen tot een eigenschap waarmee ik dagelijks te werk ga. Ik zie de puzzel in het zoeken naar een juiste en constructieve werkwijze voor kind en volwassenen. Naast werken ben ik vaak in de natuur te vinden samen met mijn fotocamera. "Details maken het verschil"  zeggen ze. Deze details zoek ik op in de natuur om vast te leggen op beeld. Hiervoor zit/lig ik vaak in de meest gekke houdingen. Door die verschillende perspectieven kan ik goed focussen op het totaal plaatje. Mijn enthousiasme en open houding zorgen ervoor dat ik kinderen en volwassenen op een laagdrempelige manier kan begeleiden. 

Sanne Cleophas

Nadat ik afgelopen zomer ben afgestudeerd aan de PABO, volg ik op dit moment een master Orthopedagogiek aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Tijdens mijn opleiding aan de PABO heb ik ontdekt waar mijn interesse ligt; het bieden van individuele begeleiding aan kinderen die extra hulp nodig hebben. Daarnaast vind ik het ontzettend leuk om kinderen les te geven in de voltige sport. Inmiddels geef ik al acht jaar les aan kinderen en heb ik inmiddels ook mijn instructeursdiploma behaald. Zelf ben ik ook regelmatig op het paard te vinden zowel om te trainen als voor de wedstrijdsport voltige. 

Bij Yudadó richt ik mij voornamelijk op de groepsbegeleiding en vind ik het leuk om activiteiten te bedenken samen met de kinderen en de paarden.

Desiree van Groesen

Als afgestudeerd Diermanager heb ik mij tijdens mijn studie gespecialiseerd in het inzetten van dieren in de zorg. Na mijn studie ben ik, samen met mijn twee honden Lesko en Finn, begonnen aan de opleiding tot Dog Assisted Coach. Lesko en Finn zijn beiden in 2020 bij mij komen wonen. Ik heb Lesko leren kennen tijdens mijn werk in het dierenpension en Finn is recent als pup bij mij komen wonen. Zowel Lesko als Finn hebben mij ontzettend veel inzicht gegeven in wie ik ben en wat ik graag wil. Ik heb zelf mogen ervaren hoe waardevol zij kunnen zijn en ik hoop dat zij samen met mij net zo waardevol voor andere mensen kunnen zijn tijdens ons werk als Dog Assisted Coach en Co-coach. Zowel tijdens mijn werk als in mijn vrije tijd ben ik veel in de natuur te vinden. Ik maak graag lange wandelingen samen met Finn, Lesko en mijn pony Farley.

Bij Yudadó zal ik mij gaan richten op diverse taken, waaronder het ontwikkelen van diverse projecten, groepsbegeleidster op de kindergroep en als coach samen met mijn honden voor volwassenen en kinderen.

Sarah Willems

Werken met kinderen is een van mijn passies. Ik vind het dan ook erg interessant om meer te leren en ontdekken over de ontwikkeling van kinderen tijdens mijn werk bij Yudadó en tijdens mijn studie aan de PABO en Pedagogische Wetenschappen aan de universiteit. Daarnaast geef ik graag gym- en turnlessen aan kinderen van diverse leeftijden. Hiervoor heb ik dan ook verschillende diploma's behaald. Ik houd ervan om lekker bezig te zijn en mij in te zetten voor de kinderen. Mijn doel is om ervoor te zorgen dat de kinderen plezier hebben. 

Bij Yudadó richt ik mij op de groepsbegeleiding van kinderen en diverse taken die daarbij komen kijken.