Nieuwe Locatie Driel

03-11-2020

Wij zijn verhuisd! 

De afgelopen periode hebben we ontzettend hard gewerkt, gelukkig met behulp van een aantal professionals en heleboel super lieve en vooral actieve vrijwilligers! Dus bij deze wil ik hen ook super bedanken voor de inzet en hulp!

Het was even spannend of we de nieuwbouw af zouden kunnen krijgen voor de start van de herfstvakantie, maar het is gelukt. Tijdens de herfstvakantie hebben we heel fijn gebruik kunnen maken van ons nieuwe gebouw. En maar goed ook, want buitenspelen en werken lukte niet iedere dag met het Nederlandse herfstweer. We zijn heel blij met het resultaat en we zouden het graag willen dopen met een mooie naam. Heb jij een leuk idee voor een mooie naam?  Wij horen het graag!

De afgelopen periode hebben we lekker kunnen wennen op onze nieuwe plek in Driel. En het bevalt ons, net als onze diertjes, super goed. Zij hebben hier alle ruimte om lekker buiten te zijn de hele dag. 

Met deze nieuwe locatie kunnen we hopelijk al onze Yudadó dromen in vervulling laten gaan en een super fijne plek te creëren voor de kinderen, jongeren en (jong)volwassenen die ons bezoeken. Eén van die dromen is alvast werkelijkheid geworden; een dagbestedingsplek voor kinderen (5-12 jaar). Ennuh... er is nog plek! Elke woensdagmiddag en elke donderdagmiddag.

Wil je meer weten over Yudadó en wat we zoal doen? Of heb je een tof idee voor een naam? Neem contact met ons op!