Een terugblik op...

13-02-2019
Eigenlijk was ik naar iets anders opzoek in mijn laptop toen ik dit artikel tegen kwam. Gepresenteerd in een plaatselijk krantje 'de Peperbus'. Nu, twee jaar later, leek het mij leuk om even terug te blikken op alle ontwikkelingen van Yudadó. Wat ik grappig vond om te lezen in het artikel, is dat er gesproken wordt over 'het even uitlaten van de hond'. Nog steeds heeft de inzet van dieren in de hulpverlening een enorme meerwaarde voor mij. Echter, zal ik 'het even uitlaten van de hond' nu heel anders formuleren. Vorig jaar heb ik de opleiding Dog Assisted Coaching afgerond en daarnaast een verdieping gevolgd; 'weerbaarheidstraining voor kinderen en jongeren met inzet van de hond'. Twee zeer waardevolle ontwikkelingen voor mijzelf en mijn bedrijf Yudadó. 'het even uitlaten van de hond' hoort nog steeds bij mijn werkzaamheden en zet ik, met enige verdieping, nog regelmatig in.
Wat jullie vast niet ontgaan is, is dat ik alweer enige tijd, alleen werkzaam ben onder de naam Yudadó. Mijn collega, en nog steeds goede vriendin, Floor heeft haar eigen onderneming opgezet; Stapsgewijs Heteren. In nauwe samenwerking organiseren we iedere maand een logeerweekend op Bio Vakantieoord voor kinderen tussen de 7 en 13 jaar. Inmiddels hebben we een vaste, kleinschalige en gezellige groep kinderen die iedere maand bij ons komt logeren. Super leuk om terug te blikken en te ervaren dat we deze 'toekomst droom' in zo'n korte tijd gerealiseerd hebben!
Op mijn website is te lezen hoe deze en mijn andere werkzaamheden precies vormgegeven worden. Mijn website www.yudado.nl waar ik super trots op ben, ontwikkeld door Marije met een nieuwe huisstijl die mijn bedrijf passend presenteert en een sprekend, nieuw logo ontwikkeld door Soraya.
Nu, twee jaar na de publicatie van dit artikel, ga ik een volgende, spannende fase tegemoet. Nog enkele weken totdat eind februari mijn zwangerschapsverlof ingaat. Een periode met ruimte voor nieuwe ideeën en hele mooie momenten. En vooral een periode waarin ik mag terugblikken op al deze èn andere ontwikkelingen van Yudadó terwijl een aantal fantastische collega's mijn werkzaamheden over neemt.