Groepsbegeleiding

Lekker buiten spelen, natuurbeleving, verzorging van de dieren of er gewoon lekker zijn, bij Yudadó kan het allemaal. Onze dagbestedingslocatie is gevestigd in Driel in een prachtig Betuwslandschap. Op het terrein is een aantal verschillende dieren aanwezig, veel mogelijkheden tot buitenspelen en verschillende mogelijkheden tot buitenactiviteiten of natuurbeleving. Ook creatieve activiteiten of koken/bakken behoren tot de mogelijkheden van het programma. Zo verbouwen we bijvoorbeeld veel groente en fruit waar bijvoorbeeld een lekkere appeltaart mee gebakken kan worden.

De dagbesteding is bedoeld voor kinderen die in het dagelijks leven te maken hebben met een extra uitdaging. Bijvoorbeeld wanneer er sprake is van autisme, adhd, hechtingsproblemen, etc. Wanneer er net wat extra aandacht en begeleiding nodig is, kan Yudadó een fijne plek bieden.

De opzet van de dagbesteding is kleinschalig waarbij er intensieve begeleiding op maat mogelijk is. Iedere woensdagmiddag tot 17:00 uur en iedere donderdagmiddag tot 19:00 is er plek voor kinderen tussen de 5 en 12 jaar. Daarnaast bieden we ook twee maandelijks begeleiding in de weekenden. Deze begeleiding is bedoeld voor kinderen tussen de 5 en 12 jaar en voor jongeren tussen de 13 en 16 jaar.

Samen met de kinderen wordt het programma voor de middag bepaald waarbij op donderdag de activiteit samen koken en dineren inbegrepen is. Heb je vragen of wil je een aanmelding doorgeven, neem, vrijblijvend, contact met ons op middels het contactformulier op de website.

Zoek je dagbesteding op een andere dag dan omschreven, laat het ons weten! Wellicht zijn er mogelijkheden.